Junioři berou tři body. Vítkovicím nasázeli sedm gólů + FOTO

Mladí Berani slaví druhé vítězství v řadě. V domácím zápase proti Vítkovicím se dostali do vedení už po 45 vteřinách hry, přesto se však na body dost nadřeli. Hosté totiž navzdory brzy inkasované brance zvládli první třetinu lépe a nedlouho před druhou přestávkou poskočili až do dvoubrankového vedení. Nakonec ovšem Zlínští především díky povedené třetí části otočili skóre z 2:4 na 7:4, za což jsou jim odměnou tři body do tabulky soutěže. Hattrickem se blýskl Matěj Sebera.
8.kolo, so 28.9.2019, ZS Luďka Čajky
Zlín
Vítkovice
7:4
(1:2, 2:2, 4:0)

Branky a nahrávky: 1. Sebera (Weintritt, Kozubík), 28. Sebera (Hrazdira), 38. Hrazdira (Sebera), 42. Pavlas (Talafa, Apolenář), 50. Holík (Handl, Talafa), 55. Sebera (Jaroněk, Handl), 59. Dobiáš (Holík, Weintritt) – 1. Beránek (Lednický, Bernovský), 10. Bernovský (Lednický, Věntus), 32. Potočný (Ryšavý, Machů), 37. Ryšavý (Potočný). Rozhodčí: Obadal – Zedník, Kučera. Vyloučení: 5:7, navíc Fajkus (ZLN) 5 min + do konce utkání. Využití: 2:0. V oslabení: 1:1. Diváci: 123. Střely na branku: 44:40. Průběh utkání: 1:0, 1:2, 2:2, 2:4, 7:4.

Hamrla – Janošek, Hamrlík, Holík, Talafa, Jaroněk, Bednařík, Mikulík, Pavlas – Handl, Sebera, Weintritt, Podešva, Kozubík, Hrazdira, Dobiáš, Fajkus, Baďura, Apolenář.

Piták – Bílý, Smička, Kunc, Věntus, Machů – Bernovský, Krška, Lednický, Mrva, Kylnar, Potočný, Gebauer, Vojtovič, Ryšavý, Beránek.

Ohlasy trenérů

Mgr. Robert Svoboda (PSG Berani Zlín): Povzbuzeni výhrou nad Třincem vstoupili kluci do utkání skvělou gólovou kombinací. Bohužel vedení nám nevydrželo ani do konce následujícího střídání. Komplikace přišla po vyloučení Fajkuse do konce utkání, ubránění pětiminutové přesilovky soupeře bylo velmi důležité pro další vývoj utkání. Přestože soupeř vedl už 4:2, bojovný výkon v závěrečné třetině podpořený střeleckou produktivitou nakonec odměnil hráče jasným vítězstvím. Sestavu jsme kvůli zraněním poskládali dle možností, i tak ale tým ukázal soudržnost. Svou premiéru v juniorské soutěži si navíc odbyl brankář Patrik Hamrla, který svým výkonem jednoznačně pomohl k vítězství týmu.

Fotogalerie